FOTOS!!!!!
Blijf op de hoogte en volg daph en wille
21 Januari 2008 | Argentinië, Buenos Aires
Met grote dank aan Henk en Lya hier nog wat foto´s van ons.. Soms eentje dubbel sorry voor als maar ik ben nog niet helemaal thuis op de site!!
Vanaf nu gaan we proberen bij elk bericht foto´s te zetten!!!
Liefs Daph en Wille
21 Januari 2008 - 08:56
Arjan:
Jeeeeee foto's!! EIN-DE-LIJK!
niet te veel vieze drankjes drinken he?
x -
21 Januari 2008 - 10:32
Riet:
Dag lieve meisjes
Wat een leuke foto's en wat fijn dat ik jullie kan volgen. Het ziet er allemaal zo leuk uit met allemaal leuke mensen.
Geniet!!! en ik geniet mee van jullie verhalen.
Liefs Riet en groetjes van Ninske -
21 Januari 2008 - 13:24
Han En Ingrid:
hallo meiden
Zo aan de foto's te zien gaat het redelijk goed met de ontspanning, en ben je een volleerd drankmixer geworden, en ik heb nog zo gezegd"voorzichtig met drank" wordt ook al niet meer naar geluisterd,Jammer. Maar het ziet er allemaal gezellig uit. veel plezier en geniet ervan.
groetjes van ons -
21 Januari 2008 - 19:09
Angela:
Sight-seeing B.A. ik verheug me ook op die foto's.
Liggen jullie ook weleens in de zon, of is dat niet echt uit te houden?
xx -
21 Januari 2008 - 20:05
Hans En Lya:
Vanuit een zonnig wintersportoord veel liefs van ons. Even wennen aan een ander toetsenbord, hoor. Wat een leuke foto´s. Krijgen zo een beetje indruk van wat jullie uitspoken.Gezellig allemaal. Vandaag goed nieuws van Maarten over zijn stage: hij is aangenomen. We hebben er een wijntje op gedronken. Verder hebben wij het super. Goeie sneeuw, mooie pistes en veel lekker eten en drinken. Groeten voor Daph van de fam. Dreschl van de Gewürzmühle. Ook aan Arjan fijne wintersportvakantie gewenst. Veel liefs van ons.x x x x x -
22 Januari 2008 - 18:41
Frederike S.: