Top dag! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van daph en wille - WaarBenJij.nu Top dag! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van daph en wille - WaarBenJij.nu

Top dag!

Blijf op de hoogte en volg daph en wille

10 Januari 2008 | Argentinië, Buenos Aires

Lieve mensen,

Vandaag een top dag gehad. Nadat we vandaag bij de delta office waren langsgegaan om verhaal te halen over onze tas, welke we overigens niet kregen (I can´t help you, I can´t call anybody you just have to be patient) Lag bij terugkomst in het hostel Wille dr tas er!! Yeeeeh!! Errug fijn! Daarnaast kunnen we nu in dit hostel voor 3 weken blijven, dus kunnen we het nu ons huis gaan maken. We zullen sne even foto´s maken hier, zodat jullie kunnen zien waar we wonen. Wederom onwijs leuk om al jullie berichtjes te lezen, helemaal top! Goed, ik zal niet langer schirjven voor we jullie gaan vermoeien met onze dagelijkse updates.
En ja, het is hier maar 3 uur vroeger ;)
kus van ons

• 10 Januari 2008 - 07:04

Angela:

Dat is goed nieuws vanmorgen vroeg. Gelukkig heeft Wille weer haar eigen spulletjes. Al die foto's van Arjan zaten daar natuurlijk ook in..........
    Nu lekker even settelen.
    Succes met de spaanse les.
    xxxxxAngela

• 10 Januari 2008 - 08:55

Arjan:

7 uur... 4 uur... 3 uur... Wat is het nou??? Succes met jullie les vandaag!!

kussie

• 10 Januari 2008 - 10:55

Lya En Hans:

Wat fijn dat jullie nu compleet zijn.En wat een luxe met die was, nou geniet er van zou ik zeggen. Maak er maar een gezellig onderkomen van voor de komende weken. Succes met de Spaanse les vandaag.Leuk hoor , die berichtjes steeds.
    Dikke kussen van ons.

• 10 Januari 2008 - 11:45

Marleen:

gelukkig! nou kan t feest beginnen! heel veel plezier en een dikke kus! ben jaloers op jullie:)

• 10 Januari 2008 - 15:59

Hester:

Joepie de poepie! Hoeft Wille niet meer daphne's onderbroeken aan!

• 10 Januari 2008 - 17:34

Anneke:

Dat is zeker een reuze goeie dag.
    En dan nog de zekerheid daar een poosje te blijven,is helemaal toppie!!!!
    Lekker een vast stekkie dat geeft wat rust.
    En nu aan de studie doe je best
    Groeten
    Anneke en Theo

• 11 Januari 2008 - 15:40

Mayo:

Lieverds! Wat fijn om dan toch een beetje thuis te zijn, al is het dan in een hostel, maar in ieder geval wel weer met je eigen strings! Vraag: heeft daphne haar pakje mee? :) Heel veel plezier boefjes, dikke kus van Mayo!

• 15 Januari 2008 - 00:36

Frederike:

Ola chica's! (Okay en dat was het wel weer voor wat betreft mijn Spaans.) Klinkt allemaal hartstikke gaaf!! En gelukkig heeft Annie d'r tassie ook weer terug. Dus nu kan het genieten echt beginnen!! Dikke kussssss van mij!

daph en wille

Op 6 januari gaan wij onze reis naar argentinie beginnen. Het idee is om eerst een maand in BA spaans te gaan leren en te genieten van de stad waar iedereen echt laaiend enthousiast over is, om vervolgens nog 2 maanden te gaan genieten van de rest van Argentinie. We willen de tweede maand naar het zuiden gaan om patagonie te bezichtingen en de 3de maand naar het noorden te gaan, zodat Daph dan toch eindelijk kan gaan horsebackriden in the cloudforest ;) En natuurlijk brengen we even een bezoekje aan de iguazu falls.. Veder hopen we onderweg zoveel mogelijk tips en trucs te verzamelen, zodat we weten waar we echt nog meer heen moeten gaan.

Actief sinds 23 Juli 2012