eindelijk aangekomen!!! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van daph en wille - WaarBenJij.nu eindelijk aangekomen!!! - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van daph en wille - WaarBenJij.nu

eindelijk aangekomen!!!

Blijf op de hoogte en volg daph en wille

07 Januari 2008 | Argentinië, Buenos Aires

Hallo allemaal,
Hierbij een berichtje vanuit BA.. Na een iets wat emotioneel afscheid, waarbij Wille al bij het zoenen moest huilen, en Daph het heel dapper heeft ingehouden tot de rij van de douane (haha) vetrokken we nu dan echt!De vlucht is prima gegaan, maar dat wachten op Atlanta terwijl je weet dat je nog 10 uur moet vliegen en het 3 uur ned tijd is viel niet echt mee..
Een beetje rondgewandeld uitgetest wat nou de beste stoelen zijn en een beetje mensen kijken was ook niet mis..
Toen we op BA aankwamen waren we bijna als eerste uit het vliegtuig en konden we bij de douane meteen doorlopen. Naar mijn idee ging dit veel te makkelijk.........
Vol verwachting stonden wij naar de band te kijken daphne haar tas was er al een tijdje dus je zou denken dat die van wille er ook snel zou zijn......dat viel een beetje hard tegen want hij kwam eigenlijk helemaal niet. Nadat we hadden nagevraagd of dit écht alles was, werden we verwezen naar de ´bagage balie´. we waren duidelijk niet de enige, want met nog zo´n 15 mensen stonden we in de rij. Gelukkig hadden we een erg aaridge ´Emilio´ die zei dat het inderdaad erg vervelend was, maar dat hij morgen tussen 11 en 1 ons hostel zou bellen, want dan zal de tas er zeker zijn, en dan stuurt ie m op........wij vertrouwen in t goede van de mensen en gaan er dus vanuit dat wille morgen weer compleet is.
Nadat we met een meisje onze taxi naar t hostel hadden gedeeld (want een 3 uur durende busrit zagen we nu toch niet helemaal meer zitten)kwamen we aan bij ons hostel. Hier werden we met open armen ontvangen door onze 5 Israëlische kamergenoten, die meteen vroegen of me meegingen naar de dierentuin. Dit sloegen we even af aangezien dat wederom een bursit van 2 uur zou zijn. Maar dit was geen probleem, want dan gingen we toch met z´n allen naar de wereldberoemde begraafplaats...Hardstikke lief, maar ook wel meteen onwijs ondergedompeld dus. We hadden nog geen 5 minuten kunnen zitten, laat staan ff een douche nemen.Maar goed, het was hardstikke leuk, foto´s volgen. Om 5 uur hebben we toen de lunch genuttigd, en nu schijnen we vanavond om 12 uur pas weer avond te gaan eten.....dus we hebben net een douche genomen (eindelijk) en gaan zo dan maar even wat drinken,....erg spannend. Het nachtleven schijnt om 2 uur ´s nachts te beginnen, maar we moeten nog maar even kijken of we dat nog gaan trekken. Goed, ik ga er een eind aan maken, want anders is de helft alweer afgehaakt. Oja, het is trouwens geen 7 uur vroeger hier maar 3, klein verschilletje. Thnx voor alle lieve berichtjes, en jullie horen weer snel van ons!!! KUS

• 08 Januari 2008 - 07:22

Josephine En Richard:

Lieve meiden,

Als dit zo 3 maanden door moet gaan, komen jullie uitgeput thuis. Maar het is voor ons wel heel leuk om te lezen hoe het jullie de eerste dagen vergaat.
    Wij blijven jullie volgen.
    Liefs van ons uit Huizen.

• 08 Januari 2008 - 07:43

Kyra:

Poehee, je moet maar denken het zwaarste hebben jullie nu gehad, vanaf nu wordt het alleen maar leuker en leuker. En die tas, die staat er morgen! Veel plezier!!! KUS

• 08 Januari 2008 - 10:25

Han En Ingrid:

Beste meiden
    Leuk een berichtje van jullie te ontvangen, naar ons idee gaan dit 3 hele zware maanden worden, maar wel heel leuk.
    Blijf goed op jullie zelf passen,en wij blijven jullie belevenissen volgen.

groeten ons uit loosdrecht

• 08 Januari 2008 - 10:51

Laurien:

chicas! fijn dat jullie veilig aan zijn gekomen, ben benieuwd naar wat er komen gaat! muchos besos voor jullie allebei!

• 08 Januari 2008 - 12:17

Angela:

Wat een reis.....maar die hebben jullie nu gehad. Alleen nog even die tas, maar die komt vast wel terecht.
    Het lijkt me een prima plek waar jullie zijn want zelfs de begraafplaats is hartstikke leuk (grapje).
    Hebben jullie de horloges inmiddels op de plaatselijke tijd gezet want een lunch om 5 uur en een diner om middernacht ........ nou jullie zullen ook wel wat later naar bed gaan. Vergeet 's middags de siesta niet want anders houden jullie dit schema niet lang vol.
    Hier is het gewoon regenachtig en 5 graden. Stuur maar wat zon deze kant op.
    xxxx Angela

• 08 Januari 2008 - 14:31

Joyce:

Hihi, wat een verhalen al meteen! het begint goed! maar die tas komt vast terecht! Idd altijd het goede geloven van de mensen!

Heel veel plezier!!

Kussie

• 08 Januari 2008 - 18:05

Lya:

Hallo lieverdjes,
    leuk hoor deze eerste belevenissen.Hoop dat de tas snel terecht zal zijn. En anders maar in een string van Daph, joh. Kan 't je schelen. Er zullen nog wel gekkere dingen gebeuren als jullie avontuur al zo begint zoals vandaag.
    Hier alles oké. Regenachtig, somber, kortom prutweer. Nog een kleine 2 weekjes en dan gaan we lekker nar de sneeuw. Ook fijn, maar die zon van Argentinië is toch niet te versmaden.
    Lieve meiden, dikke kus van mij.

• 08 Januari 2008 - 18:33

Caroline:

Hoi Daphne en Wille,

Nou de reis is dus gewoon goed begonnen.
    Hoop dat jullie veel leuke dingen mee maken.
    Ook wij blijven jullie volgen vanuit Bussum.
    Bij elkaar blijven en genieten.
    Groetjes, Caroline.

• 08 Januari 2008 - 20:24

Ingrid:

Lieve Wille hoop voor je dat tas inmiddels terecht is. Dan kan het nu echt gaan beginnen, ben benieuwd naar de fotos die je gaat sturen. Leuk om zo te volgen wat je allemaal meemaakt.Heel veel plezier Dikke kus Ingrid

• 08 Januari 2008 - 22:05

Theo En Anneke:

Lieve meiden,

Leuk hoor om deze eerste belevenissen op deze manier te lezen.
    Wat intens allemaal , gelijk in het diepe hoor, maar die tas komt er wel weer,even inproviser toch.....
    Ik hoop dat jullie nog heel leuke dingen gaan beleven, en mooie dingen gaan zien.

groeten van ons,met een dikke knuffel
    Theo en Anneke.

• 08 Januari 2008 - 22:14

Ali B.:

weet je t zeker van die 3 uur verschil? Bovenaan deze pagina staat nl. dat het bij jullie nu 19:13 is en hier is het 23:13. Das toch echt 4 uur verschil!

Groetjes van mij en me lala en me andere matties

• 09 Januari 2008 - 07:59

Pauline En Marijke:

Fijn dat jullie een goede reis gehad hebben, alleen jammer van wille haar tas. Hopelijk komt dat allemaal nog goed.
    Hartstikke leuk zo om jullie belevenissen te volgen en dat jullie met warme handen ontvangen worden. Zo lijkt Argentinie toch nog wel dichtbij en hoeft Marijke niet meer bang te zijn (vandaar het flesje rescue).
    Wij gaan het nieuwe jaar weer beginnen met een uurtje fitnessen dus tot de volgende x maar weer.
    Liefs Marijke en Daphne

daph en wille

Op 6 januari gaan wij onze reis naar argentinie beginnen. Het idee is om eerst een maand in BA spaans te gaan leren en te genieten van de stad waar iedereen echt laaiend enthousiast over is, om vervolgens nog 2 maanden te gaan genieten van de rest van Argentinie. We willen de tweede maand naar het zuiden gaan om patagonie te bezichtingen en de 3de maand naar het noorden te gaan, zodat Daph dan toch eindelijk kan gaan horsebackriden in the cloudforest ;) En natuurlijk brengen we even een bezoekje aan de iguazu falls.. Veder hopen we onderweg zoveel mogelijk tips en trucs te verzamelen, zodat we weten waar we echt nog meer heen moeten gaan.

Actief sinds 23 Juli 2012